ARBEID OG REFERANSER

ARBEID OG REFERANSER

Prosjektarbeid / Event  / SoMe

PROSJEKTARBEID OG EVENTBASERT TILNÆRMING 


Med et formål i hodet hver gang. Det skal engasjere og inkludere. Snakk til følgerne dine og de vil svare deg.


Å bygge opp en stor følgermasse kan ta tid. Når man begynner å vokse og følgerne blir flere gjelder det å holde på disse samtidig som man rekrutterer flere. Noen følgere forsvinner og andre kommer. Push strategi rundt f.eks. helger, spesielle anledninger og konkurranser bør ha klare mål slik at man kan nå ut til så mange som mulig. Driver du en nettbutikk eller fysisk butikk er mulighetene uendelig. Og det er nettopp butikk og varehandel jeg har mest erfaring og henter mye av min inspirasjon fra. 

REFERANSER

Young Retailers og Strøksforeningen KJ 

BRANSJE

Butikk / varehandel

TJENESTER / ARBEIDSOMRÅDER

Markedsføring, merkevarebygging, SoMe

Om Young Retailers


Young Retailers (YR) er en frivillig undergruppe av Oslo Handelsstands Forening. Les mer om YR her. Jeg er styremedlem med hovedansvaret for markedsføring og merkevarebygging, webside og sosiale medier.


Vi er fem styremedlemmer som jobber med mange spennende oppgaver som eventplanlegging, prosjektstyring og skolebesøk.


Vi ønsker å være en kompetansearena hvor unge og ambisiøse kan treffes og utveklse kunnskap, bygge nettverk og lære. For å gjøre dette arrangerer vi seminarer med foredragsholdere fra næringslivet som snakker om aktuelle temaer.

Om mlc_brandlover og utvikling av ferdigheter


Formålet med mlc_brandlover er å drive en Instagram-konto, oppdatere den daglig samtidig som jeg henter inspirasjon og tips fra markedet. Det er også her jeg prøver ut nye IG-funksjoner og trender. Kontoen ble opprettet september 2018. 


Jeg setter bl.a. merker og produkter i kontekst gjennom bilder, videoer og tekster. Gjennom mlc_brandlover romantiserer, improviserer, engasjerer, inspirerer og noen ganger provoserer jeg relasjonen mellom person og ting. 


Jeg har lært masse ved å tørre å prøve ting jeg (egentlig) ikke kan, men ELSKER å gjøre, ved å teste ut nye funksjoner og spørre om hjelp fra andre.


Nedenfor ser du tre IG-stories som jeg har laget for Young Retailers og Strøskforeningen KJ. Besøk min YouTube-kanal for å se flere videoer.

Om Strøksforeningen Karl Johan


Jeg leverer og viser et stort engasjementi Young Retailers. Det har resultert i at jeg hjelper til med å drifte Strøksforeningen Karl Johan (KJ) på Facebook og Instagram


Det er KJ som arrangerer markedsdagene og består av butikkene på Karl Johan og sidegatene.


Jeg bidrar med markedsføring og innhold til sosiale medier. I tillegg oppdaterer jeg KJs underside på ohf.no.