PROSJEKTER

PROSJEKTER

Visuell kommunikasjon / Markedsføring

MINE PROSJEKTER


Her kan du få tips om bruk av bildestørrelse på sosiale medier, innføring i IGTV eller se på bilder. Du kan også lese om merkelojalitet, relasjoner og forbrukeratferd. Videre vil du kunne finne nye prosjekter og oppdateringer som jeg publiserer fortløpende. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du er interessert i et samarbeid, eller en illustrasjon eller to til ditt prosjekt.

HVA KAN JEG?


Jeg har fått god erfaring med å jobbe prosjektbasert, både selvstendig og i team. Jeg har en resultat- og relasjonsorientert tilnærming, hvor kreativitet, samarbeid og ROI står høyt. Videre kan du lese mer om mitt arbeid med visuell identitet, merkevarebygging og kundedialog på sosiale medier.

Innholdsstrategi


En guide til hvordan din bedrift kan jobbe med sosiale medier og nyttige verktøy for innholdsproduksjon og innholdsstrategi.

Visuell identitet


Visste du at kunder bruker visualisering når de skal ta en vurdering av f.eks. hvilken matbutikk de skal handle hos?

Merkevarebygging


Hva er merkevarebygging og konseptutvikling? Hvordan kan vi implementere disse to i CRM-systemer og SoMe-strategier? 

INTERESSERT I ET SAMARBEID?


Jeg har fått god erfaring med å jobbe prosjektbasert og i team fra studie og frivillig arbeid. Jeg jobber med markedsføring, merkevarebygging og innhold til sosiale medier for Young Retailers og Strøksforeningen Karl Johan.