5 TOPP TIPS FOR IGTV

INSTAGRAM

Innhold / Design  / Video / Mobil

5 TOPP TIPS FOR IGTV


1–2–3–4–5!


Nå har vi gjennomgått hva IGTV er, hvilke fordeler, hvordan du oppretter en IG-kanal og hva du trenger å vite før du tar opp et kamera. Nedenfor har du 5 topp tips for IGTV. Lykke til! 

NÅ ER DET DIN TUR!

Tekstene til denne IGTV guiden er tolket og inspirert av folk som legger ut tips & triks for Instagram på nettet. Deretter har jeg sammenlignet med hva Instagram selv publiserer på sine websider. Resultatet er denne guiden som er på norsk og for deg som ønsker å inkludere IGTV som en del av din some-strategi. 


Når du filmer må du la det være nok margin i rammen til å zoome og beskjære.


Vurder å lage innhold i et episodisk format (som et TV-show). Å lage engasjerende videoer vil sikre at publikummet ditt mer sannsynlig vil komme tilbake for å konsumere mer av innholdet ditt.


Ikke glem å kryss-promotere IGTV-innholdet ditt på andre sosiale medier som Facebook, Twitter og Pinterest. 


Oppfordre publikum til å se IGTV-innleggene dine ved å dele eksklusivt innhold, for eksempel kampanjekoder eller tidlig tilgang til salg, slik at publikum føler seg spesiell for å få tilgang til noe som ingen andre får.


Husk at IGTV er designet for å bli sett på en liten mobilskjerm. Når du organiserer bildet ditt, hold det enkelt og unngå å legge til mange distraksjoner i bakgrunnen.