HVILKE FORDELER HAR IGTV?

INSTAGRAM

Innhold / Design  / Video / Mobil

HVILKE FORDELER HAR IGTV?


IGTV ble lansert juni 2018


Selv om det er drøyt et år siden IGTV ble lansert er det ikke mange bedrifter som bruker denne plattformen som en del av sin some-strategi. Noe som betyr at du har en gyllen mulighet til å være før din konkurrent.

FORDELER MED IGTV OG HVA ER DET EGENTLIG? 

Hva er IGTV? "Vi ser for oss mobilvideo med en ny frittstående overflate som inneholder lengre videoer og enkel synlighet gjennom kanaler, alt i et vertikalt format som sitter oppreist i din håndflate." (Instagram)


Nedenfor gir jeg deg hvilke fordeler IGTV har. Ved å trykke på knappen LES MER kommer du videre i guiden som hjelder deg å komme i gang med IGTV.


Slå konkurransen!

Ettersom IGTV ikke flommer med innhold er det stor sjanse for at dine konkurrenter ikke bruker det. Få synlighet og et forsprang på konkurransen ved å være den første som engasjerer publikum med innhold på IGTV.


Optimaliser CTR

Utfordringen med å integrere linker på organisk Instagram innhold har lenge vært en plage for markedsførere. Med IGTV kan du enkelt legge til klikkbare linker i videobeskrivelsen.


Fengsl med lengre former for innhold

Lengre former for innhold åpner opp nye muligheter for dypere merkehistorier. Operasjonaliser dette ved å lage innhold som knytter deg til publikumet på et mer meningfylt nivå.


Sleng deg på den vertikale video trenden

I 2017 fikk Facebook-brukere bruke mer av vertikale vidoer enn den tradisjonelle 16:9 formatet. IGTV bruker bare vertikalt fullskjerm format (9:16). Dette har gitt markedsførere mulighet til å bruke en video-strategi som omfavner denne trenden.


Knytt kontakt med milleniumsgenerasjonen og generasjon Z

IGTV har blitt utviklet og designet for å appellere til et yngre publikum som prefererer sosiale medier fremfor lineær tv. IGTV gir altså markedsførere en mulighet til å engasjere seg med nettopp denne målgruppen.