BRANDS, PRODUCTS & DESIGN

PORTEFØLJE

Illustrasjoner / Brands / Products / Design

BRANDS, PRODUCTS & DESIGN


Hvorfor tror du iPhone ble så populært da den første telefonen ble lansert i 2007? Hvorfor velger forbrukerne Ideal Of Sweden fremfor rimeligere alternativ? Og hva er grunnen til at Douchbags selger seg så å si tomme hver gang de lanserer en Limited Edition-serie? Sett bort fra markedsføringen, er det helt klart design. Er du fornøyd med designet på dine produkter?

HVA KAN JEG?


Jeg har fått god erfaring med å jobbe prosjektbasert, både selvstendig og i team. Jeg har en resultat- og relasjonsorientert tilnærming, hvor kreativitet, samarbeid og ROI står høyt. Videre kan du lese mer om mitt arbeid med visuell identitet, merkevarebygging og kundedialog på sosiale medier.

Innholdsstrategi


En guide til hvordan din bedrift kan jobbe med sosiale medier og nyttige verktøy for innholdsproduksjon og innholdsstrategi.

Visuell identitet


Visste du at kunder bruker visualisering når de skal ta en vurdering av f.eks. hvilken matbutikk de skal handle hos?

Merkevarebygging


Hva er merkevarebygging og konseptutvikling? Hvordan kan vi implementere disse to i CRM-systemer og SoMe-strategier? 

INTERESSERT I ET SAMARBEID?


Jeg har fått god erfaring med å jobbe prosjektbasert og i team fra studie og frivillig arbeid. Jeg jobber med markedsføring, merkevarebygging og innhold til sosiale medier for Young Retailers og Strøksforeningen Karl Johan.