PEOPLE, CONTEXTS & LIFESTYLE!

PORTEFØLJE

Illustrasjoner / People / Contexts / Lifestyle

PEOPLE, CONTEXTS & LIFESTYLE!


Når vi skal jobbe med merkebygging eller konseptutvikling er det vesentlig å vite hvilke sammenheng produktet vårt blir brukt i, eller kan brukes i. For eksempel ble Nike Free run utviklet for å skape en barbeint-følelse for løp, men ble i stedet en av de mest populære fritidsskoene. Har du lyst til å vite mer om kontekst, forbrukeratferd og preferanser? Ta gjerne kontakt.

HVA KAN JEG?


Jeg har fått god erfaring med å jobbe prosjektbasert, både selvstendig og i team. Jeg har en resultat- og relasjonsorientert tilnærming, hvor kreativitet, samarbeid og ROI står høyt. Videre kan du lese mer om mitt arbeid med visuell identitet, merkevarebygging og kundedialog på sosiale medier.

Innholdsstrategi


En guide til hvordan din bedrift kan jobbe med sosiale medier og nyttige verktøy for innholdsproduksjon og innholdsstrategi.

Visuell identitet


Visste du at kunder bruker visualisering når de skal ta en vurdering av f.eks. hvilken matbutikk de skal handle hos?

Merkevarebygging


Hva er merkevarebygging og konseptutvikling? Hvordan kan vi implementere disse to i CRM-systemer og SoMe-strategier? 

INTERESSERT I ET SAMARBEID?


Jeg har fått god erfaring med å jobbe prosjektbasert og i team fra studie og frivillig arbeid. Jeg jobber med markedsføring, merkevarebygging og innhold til sosiale medier for Young Retailers og Strøksforeningen Karl Johan.