SoMe & DIGITAL MARKEDSFØRING

PORTEFØLJE

Illustrasjoner / Sosiale medier /

Digital markedsføring

SoMe & DIGITAL MARKEDSFØRING


Er du en som skal holde kurs, webinar, workshop osv. om synlighet på sosiale medier? Trenger du illustrasjoner med tema sosiale medier? Nedenfor ser du illustrasjoner som jeg har tegnet. Jeg lager tegninger til ulike formål og tilpasser etter behov og ønske. Hvis du vil se mer av mitt arbeid, følg megpå Kontakt meg hvis du vil at jeg skal lage en eller flere til ditt prosjekt.

HVA KAN JEG?


Jeg har fått god erfaring med å jobbe prosjektbasert, både selvstendig og i team. Jeg har en resultat- og relasjonsorientert tilnærming, hvor kreativitet, samarbeid og ROI står høyt. Videre kan du lese mer om mitt arbeid med visuell identitet, merkevarebygging og kundedialog på sosiale medier.

Innholdsstrategi


En guide til hvordan din bedrift kan jobbe med sosiale medier og nyttige verktøy for innholdsproduksjon og innholdsstrategi.

Visuell identitet


Visste du at kunder bruker visualisering når de skal ta en vurdering av f.eks. hvilken matbutikk de skal handle hos?

Merkevarebygging


Hva er merkevarebygging og konseptutvikling? Hvordan kan vi implementere disse to i CRM-systemer og SoMe-strategier? 

INTERESSERT I ET SAMARBEID?


Jeg har fått god erfaring med å jobbe prosjektbasert og i team fra studie og frivillig arbeid. Jeg jobber med markedsføring, merkevarebygging og innhold til sosiale medier for Young Retailers og Strøksforeningen Karl Johan.