TJENESTER

SPESIALISERING 

Merkevarebygging / Innholdsproduksjon

HVA KAN JEG?


Jeg har god erfaring med å jobbe prosjektbasert, både selvstendig og i team. Jeg har en resultat- og relasjonsorientert tilnærming, hvor kreativitet, samarbeid og ROI står høyt. Nedenfor kan du lese mer om mitt arbeid med visuell identitet, merkevarebygging og kundedialog på sosiale medier.

INNHOLDSSTRATEGI

En guide til hvordan din bedrift kan jobbe med SoMe og nyttige verktøy for innholdsproduksjon og innholdsstrategi. 


Å lage innhold som både skal engasjere og vise til resultater kan være nokså krevende. Du skal finne på ideer, sette sammen tekster, ta bilder, tilpasse format, publisere og måle og evaluere underveis. Det må være en sammenheng mellom avsender, format innhold og budskap og mottaker. Fra idé til evaluering. Avklar mål og hensikt med innlegg og hold deg til den, tørr å teste ut nye funksjoner og tørr å vær personlig. Jeg har også utarbeidet eksempler på innholdsstrategi for sosiale medier.

VISUELL IDENTITET

Visste du at kunder bruker visualisering ved valg av f.eks. hvilken matbutikk de skal handle hos?


Visuell identitet og merkevarebygging henger sammen. Begge handler om merkets profil, personlighet, design og så videre. Vi kan si at visuell identitet er design delen i merkevarebygging. I dette arbeidet ligger det kreative prosesser slik som konseptutvikling, visuell kommunikasjon og webdesign. Eksempelvis er webdesign viktig for at din webside skal fremstå som profesjonell og seriøs. Men hva er egentlig webdesign og grafisk design?

MERKEVAREBYGGING

Hva er merkevarebygging og konseptutvikling? Kan vi implementere disse to i CRM og SoMe-strategier?


Er det ikke gøy når folk du ikke forventer husker noe du har fortalt tidligere. At du liker pai, men ikke pølser, har en hund, men har lyst på katt osv. Å huske noe ved enhver kunde du er i kontakt med kan gi deg en bedre forståelse for hvorfor hun kjøper produktet du selger. Mennesker endrer seg med årene, det henger sammen med livsløp. Merket ditt henger sammen med utviklingen i markedet. I Norge er iPhone og Facebook gode eksempler på at nye brukere kommer til uavhengig av produktet.