SoMe-PLAN

SoMe-PLAN


Innholdsstrategi – er det egentlig så nødvendig?


Å finne på nytt innhold dag for dag, uke for uke, er en deltidsjobb. Er det du som skal lage alt innholdet også, er det en fulltidsjobb. Har du andre ansvarsområder i tillegg bør du ha en strategi.

Jeg har i utgangspunktet tenkt på deg som er ny på Instagram eller vil gjøre mer ut av din profil, når jeg har satt sammen malene. Fremover vil jeg inkludere flere kanaler i eksemplene mine. Min webside kan også fungere som et oppslagsverk hvis du en eller annen gang glemmer et begrep eller metode. 


TØRR Å SKILL DEG UT!

Jeg tror at variasjon og tørre å prøve nye ting er viktig fremover, uavhengig om du har 100, 500 eller over 1 000 følgere. Kontoer som har over 10 000 følgere kan være inspirasjon til dette innlegget, og kontoer med 100k, 1M og mer er de som gjerne har sin egen standard. Selv blir jeg inspirert av alt fra små, mellomstore til digre merker.


Dette er guider og veiledninger som kan hjelpe deg i gang. Gjør et grundig arbeid når du setter opp mål, strategi og tiltak. Tenk på ditt merke. Tenk på målgruppen din. Kanskje mine eksempler ikke er aktuelle eller passende i din bransje? Jeg har to mål med denne websiden: 1) vise hva jeg kan overfor en potensiell arbeidsgiver og 2) dele hva jeg kan og forhåpentligvis lære enda mer. 


Men hvorfor skal du lese på min webside?

Å lete seg frem og søke etter ideer og inspirasjon krever kapasitet, lyst og engasjement. Det har jeg og kanskje du også har det. I starten gjorde jeg mye research før jeg satte i gang. Nå kvalitetssikrer jeg slik at det jeg lager og skriver er av verdi for deg som leser. Jeg er også mer trygg på min kunnskap enn hva jeg var i starten. 


Når du føler at du har fått det du trenger eller må ha andre impulser gjør du det. Jeg må også det. Stoppe opp i en tekst eller tegning og gjøre noe helt annet.


SKAL VI BEGYNNE DA?